نکته اساسی در احداث مراکز تولید بچهماهی انتخاب صحیح هدف تولید با توجه به بازار فروش منطقه است. خاویار، تخم چشم زده و لارو ماهی به عنوان محصولات هدف تولید میشوند. مهمترین چالشهای مجموعههای تولیدی، افزایش تولید، رشد سریع و عدم ابتلا به بیماری در لارو و بچه ماهیان، هستند. بطور کلی لارو آبزیان به تغییرات محیطی حساسیت بیشتری دارند و تکثیر موفق آنها نیاز به شرایط کنترل شده دارد، در اجرای مجموعههای تولیدی بچهماهی از سیستمهای نوین مدیریتی برای تولید در شرایط استریل و کنترل شده بهره می بریم.
شرکت آکواراز با ارائه خدمات مشاورهای رایگان در باب تاسیسات و سیستمهای مدرن آبزیپروری و نحوه مدیریت صحیح مراکز تکثیر انواع گونههای آبزیان، موجبات تولید بی عیب و نقص را فراهم می آورد. در صنعت آبزیپروری با رعایت نکردن یا عدم آگاهی نسبت به هر یک از دهها فاکتور دخیل در سیستم تولید کسب سودی اتفاق نمیافتد، شناخت دقیق آبزیان و تامین کامل شرایط زیستی برای ماهیان مولد و لاروهای تولیدی تنها با تلفیق علم و تجربه میسر خواهد شد.
ما اکنون توانستهایم با آگاهی نسبت به سیستمهای نوین پرورشی و تجربیات اجرایی و تولیدی در کشورهای منطقه، کلیه مراحل ساخت و راهاندازی مراکز تولید و پرورش ماهی را در قالب شرکت آکواراز تحقق ببخشیم.
طراحی و محاسبات فنی، تامین و مونتاژ ادوات فیلتراسیون و سیرکولاسیون با کسب نمایندگی از برترین شرکتهای تولیدکننده ادوات شیلاتی، تامین ماهیان مولد اصلاح شده از بهروز ترین واحدهای تحقیقاتی و تولیدی در دنیا، واردات تخم چشم زده، برگزاری دورههای آموزش تخصصی برای کارکنان مراکز تولیدی، کسب مجوزهای لازم برای اجرای مراکز پرورش ماهی و بالاخره خدمات پس از فروش کلیه سیستمهای اجرایی، تضمینکننده بازدهی موفق برای مجموعههای اجرایی شرکت آکواراز هستند.
آکواراز با به کار بردن علوم و تجهیزات روز دنیا در مدیریت مراکز تولیدی قادر به تکثیر طیف وسیعی از گونههای آبزیان دریایی و آب شیرین است.
در زیر به معرفی برخی گونههای پیشنهادی برای تولید لارو و بچهماهی در آبهای ایران میپردازیم.
گونههای پرورشی آب شور: سیباس، سیبریم، هامور، میگو، قزلآلای آب شور (آزاد) و گونههای اقتصادی بومی خلیج فارس.
گونههای پرورشی آب شیرین و لب شور: گونههای قزلآلا، کپور، تیلاپیا، ماهی خاویاری و گونههای اقتصادی بومی آبهای شیرین کشور.